Rensdyrbamsen

En kreativ julekalender
Historien
Kalenderen bygger på en historie om at julemanden har dummet sig, da han lovede at samtlige nissebørn i år må få en julegave hver.
Det er væltet ind med gaveønsker fra de mange nissebørn og julemanden har slet ikke tid til at lave alle de mange gaver.
Derfor beder han om hjælp til at indfri julegaveønsket fra det nissebarn, der angiveligt bor hjemme hos jer, som har ønsket sig en Rensdyrbamse i julegave.
Først sender værkstedsnisserne en tom rensdyrbamsekrop og efterfølgende, dag for dag, opgaver og de materialer der skal bruges, så rensdyrbamsen når at blive færdig inden juleaften.
Kalenderen henvender sig til alle kreative børn, men her kan de yngre børn (fra 4-5 år og op) lidt nemmere være med.
Kalenderen kan sagtens laves af flere søskende sammen og også laves af yngre børn. I så fald skal man som voksen forvente at hjælpe med flere opgaver.
Flere dele i denne kalender er, modsat Den glemte Nisse hvor der er mere klippearbejde, lavet på forhånd og skal blot limes på.
Samtidig er der stadig opgaver der udfordrer barnets finmotorik og man prøver nye kreative teknikker, som forhåbentligt kan bruges i nye projekter fremadrettet.
Der er også opgaver i kalenderen, som formentlig vil blive til hyggelige fælles projekter i familien.
Det skal du selv skal have derhjemme: Lim (limpistol anbefales) og saks. Enkelte dage skal der også bruges en blyant og en gaffel.
Her på Kreak.dk kan du finde DIY videoer der viser hvordan nogle af de forskellige opgaver skal løses
  • 24 breve fra værkstedsnisserne. Brevene kommer i små konvolutter. I brevene forklares dagens opgave. Brevene lægges frem dag for dag, af den voksne uden nogen ser det, således der leges med på december eventyret om værkstedsnisserne
  • Små kreative opgaver
  • Fantasifulde opgaver såsom at finde på et navn
  • Historie og breve fra julemanden og værkstedsnisserne, som kan læses højt for barnet
  • Rensdyrsbamse, som skal fyldes med bamsefyld (22 cm høj)
  • Kreative materialer i hver brevpakke, til at løse dagens opgave
  • DIY opskrifter der skal bruges til at løse nogle af opgaverne-Vejledning til de voksne-Kalenderen kommer samlet i en æske
  • Diplom til barnet som Legetøjskonstruktør. På diplomet skriver man selv barnets navn. Der medfølger også takkehilsen og brev fra nissebarnet
Det får du
Indhold i pakken