Det siger kunderne

Læs et udpluk af hvad vores kunder siger om julekalenderne

Vi havde den bedste oplevelse med nisseværkstedets julekalender sidste år! Den gav masser af kreative hyggestunder i december. Både min søn og min datter hyggede sig virkelig meget med at lave nissen sammen og glædede sig til at åbne postkassen og hente det nye brev med kreativiteter, hver dag! Det er helt genialt hvordan julekalenderen kommer komplet og er meget nem at overskue! Historien bag er hyggelig, gennemtænkt og mine børn var fanget fra start. Nissen fra sidste år bliver stadig leget med, snakket om og lovet bestilt igen i år og dertil er det jo også fedt at have et diplom hængende, fordi man har hjulpet med at lave julegaver!

Signe Klitgaard Sørensen


Simpelthen så hyggelig en julekalender! Kreativt og dejligt samvær med sine børn de småopgaver man får hver dag er overskuelige og lette at gå til. Og så er det skønt at skabe noget sammen. Glæder mig til at Nissen fra sidste år skal frem - og tænker at den får selskab af en ny til december. Kan varmt anbefalejulekalenderen  

Nanna Gyrup Okking

En skøn krea julekalender, med mulighed for fordybelse sammen med børnene. Vi har nydt toplevelsen sammen og haft et hyggeligt familie projekt, som var overkommeligt i en ellers travlhverdag. Dejligt med de små beskeder og hele historien, der dannede ramme om kalenderen. Meget begejstret - de varmeste anbefalinger herfra! Vi ser frem til næste års kalender.

Sidse Holm Dalgas

Tak for en fantastisk julekalender. Jeg var i tvivl om min store pige på 9 år var for stor, men slet ikke. Hun og lillesøster på 6 år har hygget sig med at åbne og være kreative. Hyggeligt at følge Nissens udvikling og hvordan den blev mere og mere levende.

Fine små historier og hints til næste dags kuvert. Vi er helt overbeviste om at vi har gjort en forskel for værksteds nisserne i år.

Mathilde Pyll Andersen

Den bedste og sjoveste julekalender! Den har skabt en uforglemmelig julemagi for hele familien. Det var en sjov udfordring for min datter på 5, og for lillesøster som ville hele tiden pille i nissen, for far som skulle leve med nissedrillerier og for mor som skulle hjælpe med det hele! En fantastisk julekalender med masser af kreativitet

Oxana Pihtari